Visie van schoonmaakbedrijf VSO Twente | Alert FD

Alert beschikt over de meest recente kennis en vaardigheden zodat wij uw organisatie geheel kunnen ontzorgen op het gebied van schoonmaak. Wij maken gebruik van de laatste technieken en de modernste machines. Wij zijn VCA-gecertificeerd en onze medewerkers zijn (SVS) opgeleid in reguliere en gespecialiseerde schoonmaakdiensten.

Missie van schoonmaakbedrijf VSO Twente BV | Alert FD Wierden/Almelo

Onze missie: voor onze klanten een schoon en daardoor gezond klimaat te creëren! 

Vandaar onze slogan: Schitterend schoon voor VSO heel gewoon!

Een schoon en daardoor gezond interieur is een zaak van constante zorg. Een zorg die wij u graag uit handen nemen.

VSO Twente staat reeds jarenlang garant voor een schone werkomgeving van vele instellingen en bedrijven. Schoonmaakbedrijf VSO Twente is in staat om zowel de dagelijkse als de periodieke schoonmaakwerkzaamheden professioneel te verzorgen zodat de klant hiernaar geen omkijken heeft. Voor alle schoonmaakwerkzaamheden beschikken wij over de benodigde kennis, het juiste materiaal en de juiste medewerkers om deze werkzaamheden op een professionele wijze voor u uit te voeren.

Bent u geïnteresseerd in een nadere kennismaking neem dan contact met ons op. Wij zullen uw reinigingsaanvraag dan persoonlijk in behandeling nemen en u een voorstel doen tot een passend antwoord. Uw gegevens beschouwen wij vanzelfsprekend als zeer vertrouwelijk.